tiistai 1. maaliskuuta 2022

Louhi ry viettää 22-vuotisjuhlaansa 20-vuotisjuhlan menoin su 15.5.2022 klo 13.00 alkaen Laitilan Hautvuorella ja Louhenlinnan ravintolassa

Lounais-Suomen esihistoriamatkailuyhdistys Louhi ry, Hautvuoren muinaislinna ja Louhenlinnan ravintola kutsuvat kaikkia viettämään kahdella vuodella viivästyneitä Louhin 20-vuotisjuhlia. Hautvuoren historiassa kaksikymmentä vuotta ja kaksi sen päälle on pikku hetki, vuori tuskin huomasi ajan kulua.

Juhlan idea on edelleen ”Kivien laulu” eri variaatioin. Ohjelmassa on Risto Ala-Kailan johdattama ”Kivimäen loitsut” -teemainen Hautvuori-vierailu, ja sen jälkeen Louhenlinnassa Riitta Rainion ja Timo Muhosen esitykset kalliomaalauspaikkojen äänimaailmoista ja kivistä kansanperinteessä sekä ruokailu.

Ruokailun hinta on 27 € aikuiselta. Pöydästä voi koostaa myös lihattoman vaihtoehdon.

Menu

                           Pitkään kypsytetty possun kassler ja aioli

                           Linnan yrttiperunat

                           Parmesaaniporkkanat

                           Vihersalaattilajitelma ja kastike

                           Kananmunat

                           Linnan patonki ja voi.

                           Ruokajuomina kotikalja ja vesi.

Jälkiruoka

                           Kahvi, tee, vaniljakanelipulla.

Ruokailun vuoksi tarvitsemme sitovan ilmoittautumisen osallistumisestanne Louhenlinnan tilaisuuteen 6.5.2022 mennessä. Maksu tapahtuu paikan päällä.

Ilmoittautuminen 6.5.2022 mennessä osoitteeseen sirkku.pihlman(at)gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, tarvitsetko paikan yhteiskuljetukseen. Järjestämme tarvittaessa yhteisen bussikyydin Turusta Laitilaan ja takaisin.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Louhi ry:n hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti