maanantai 9. elokuuta 2021

Laitilan Hautvuoren juhlatapahtuma siirtyy keväälle 2022

Koronan pelästyttäminä yhdistyksen hallitus päätti jälleen kerran siirtää vuosijuhlinnat tuonnemmaksi, kun tarkoituksen on voida myös huutaa väkijoukossa ja kokoontua syömään. Ehkä pääsemme keväällä viettämään 22-vuotisjuhlaa pyöreiden 20 vuoden sijasta.

Laitilan Hautvuori jää siis odottamaan juhlijoita, mutta Hautvuoren seikkailupolun mobiilisovelluksen avaamme elokuun lopulla Adventure Lab -sovelluksella.

Yhdistyksen perustamia ja Anne ja Pekka Nuuttilan hoitamia geokätköjä on Piikkiön Rungon Koskenhaassa, Turun Ryssänmäen Tulliaidalla, Yläneen ’Huvitus’-omenapuun luona ja Maarian Paimalan kivikauden polulla. Käykää vierailemassa!

Tulevaisuutta kohti mentäessä ja tapaamisia odotellessa kannattaa käydä lukemassa puheenjohtajamme Maijan väitöskirjaa Polkuja esihistoriasta tulevaisuuksiin, jos on päässyt livahtamaan ohi.

Keväällä oli joillakin meistä mahdollisuus osallistua musiikkipedagogi Risto Ala-Kailan etäkurssille, jossa rakennettiin äänimaisema-ajattelua, luotiin ja harjoiteltiin kommunikointia loitsuin ja äänin itsen ja muinaisuuden välillä ja mietittiin, millaisia nyt keskeisen tärkeitä viestejä ihmisen ja ympäristön suhteesta voitaisiin välittää vaikuttavassa munaisjäännöskohteessa. Risto vetää syksyllä kolmena viikonloppuna etäkurssin Rajamaa kuorotapahtuma samantapaisilla poluilla kuin viimekeväinen, nyt tavoitteena kuorotapahtuma Aleksis Kiven päivänä 10.10. Tutustukaa!


Hyvää loppukesää ja syksyä kaikille! Onnen hippuja ja jaksamista, esihistoria voi antaa perspektiiviä ja leikki voimaa!

Sirkku Pihlman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti